Aktuelt

2. september 2020

EYEBAB sponser NSO

NSO har inngått en sponsoravtale med EYEBAB, og dette betyr både flere og bedre kurstilbud for våre medlemmer. Hvis du er interessert i å vite hva EYEBAB jobber med, eller ønsker en gratis prøveperiode på deres tjenester, kan du besøke nettsida deres her.

NSO s nyutnevnte og eneste æresmedlem Anton M Beck omkranset av, fra venstre, nåværende leder Arnulf Myklebust, og tidligere ledere Erik Brodwall, Anton M Beck og Jon Thoresen.

14. oktober 2019

Anton M. Beck utnevnt til æresmedlem

i NSO

Lørdag 21. september 2019 mottok mangeårig leder og en av Norsk Selskap for Optometris grunnleggere, Anton M. Beck, sitt æresmedlemskap i selskapet. Bekreftelsen på dette ble utdelt på 90-årsdagen hans, og her var alle tidligere ledere og flere av medlemmene i selskapet representert blant de over 100 inviterte gjestene. Beslutningen om å tildele historiens første æresmedlemskap i NSO for livslangt engasjement for norsk optometri ble fattet av et enstemmig styre i april, og det var ekstra hyggelig å kunne markere dette i staselige omgivelser i mottakerens hjemby, Lillehammer. Den uvanlig spreke jubilanten driver naturligvis ikke aktivt i faget lenger, men engasjementet har han beholdt. Senest i vår satte han seg på toget til Oslo for å delta på NSO sitt årsmøte, hvor han la fram sitt syn på flere saker. For syn, det kan han mye om.

 

Vi gratulerer!

Ny informasjon om kurs

På våre kurssider er det nå publisert mer informasjon om årets kommende kurs. Trykk her for å lese mer om dem og eventuelt vise din interesse.

Har du tips til saker vi burde ta opp?

NSO setter stor pris på tips og bidrag til nyhetssaker som kan være relevant og interessante for våre medlemmer. Dersom du ser noe du tror kan være av passende for oss, må du gjerne ta kontakt her.

Kurs

NSO arrangerer med jevne mellomrom spennende kurs for sine medlemmer. Hold deg oppdatert på planlagte kurs ved å besøke kurssida.

© 2017 NSO - LAGET AV DIGITAL-SIKRING.NO