top of page

KURS MED NSO

Medlemmer av NSO er opptatt av kompetanse, og forventer at det blir arrangert kurs eller konferanser. Slike blir tilbudt medlemmene til redusert pris - ofte kostnadsfritt, men kan også være åpne for andre. Informasjon vil bli lagt ut på denne siden samt sendt medlemmer på e-post.

Kurs/workshop i grunnleggende svaksynsoptikk lør. 16/9 fra kl. 12-16.

Synsrehabilitering handler også om å kunne hjelpe synshemmede til å se bedre. Nå kan du som har liten eller ingen erfaring med svaksynsoptikk delta på et «hands-on-kurs» i MultiOptikks lokaler i Haslevollen 3 C, Oslo. MultiOptikk stiller med rutinert ekspert/foreleser, og står som sponsor for arrangementet, slik at du som er NSO-medlem ikke behøver å betale for det. Deltakeravgift for ikke-medlemmer skulle også være overkommelig; 400 kr. inkl. enkel servering. Kurset gir deg 4,5 etterutdanningspoeng i NOF-systemet og er velegnet for spesialister innen allmennoptometri.

Program for dagen blir:

Undersøkelse av synshemmede

Forstørrelsesprinsipper

Filter

Oversikt over ulike hjelpemidler

Relevant regelverk

(Servering - pizza)

Du er påmeldt!

På grunn av servering og begrenset antall plasser kan det være lurt å fylle ut påmeldingsskjemaet så snart som mulig. Skjemaet vil bli fjernet når kurset er fulltegnet.

Påmeldingsskjema til workshop 16/9

 Kurs/workshop med Jan Erik Haraldseth og Arnulf Myklebust

I 2022 kunne vi endelig starte opp med fysiske kurs igjen. Bildene over er fra høstens workshop med Jan Erik Haraldseth. Han er invitert tilbake til oss i år, denne gangen sammen med Arnulf Myklebust. Da kan du få oppleve to av våre fremste Nevro-optometrister i fri dressur rundt synsrelaterte lærevansker og hvilke målinger som er nyttige/viktige når du vurderer og evaluerer behandling. Meld deg på kurs/workshop i Oslo-området lørdag 21/10 ved å fylle ut skjemaet under, så sender vi deg nærmere informasjon om klokkeslett og sted i oktober. Pris: 400 kr. hvis du ikke er medlem av NSO, ingenting hvis du er det. Enkel servering. Kurset gir 5 etterutdanningspoeng i NOF-systemet og er velegnet for spesialister innen ortoptikk og pediatrisk optometri.

Du er påmeldt!

Multioptikk.png

Webinar om synsfunksjon og synsterapi ons. 22/11 fra kl. 19-20.30

NSO har igjen gleden av å ønske velkommen til vårt årlige høstseminar hvor deltakerne selv bestemmer innholdet. Vi oppfordrer alle til å ta med seg et spørsmål, en problemstilling eller en case til diskusjon. Absolutt ingen spørsmål er for dumme i dette arrangementet, som kun er åpent for våre medlemmer - helt gratis, naturligvis! Du melder deg på ved å fylle ut skjemaet under innen 18/11-23. Alle påmeldte vil motta lenke og instruksjoner til Zoom i forkant av møtet.

Du er påmeldt!

Hvis du ikke er medlem allerede, kan du melde deg inn her.

bottom of page