KURS MED NSO

Medlemmer av NSO er opptatt av kompetanse, og forventer at det blir arrangert kurs eller konferanser. Slike blir tilbudt medlemmene til redusert pris - ofte kostnadsfritt, men kan også være åpne for andre. Informasjon vil bli lagt ut på denne siden samt sendt medlemmer på e-post.

Workshop med Jan Erik Haraldseth 10. september

Jan Erik er opphavsmannen til dataprogrammet, VisionBuilder, foreleser i synstrening ved USN og mer enn gjennomsnittlig opptatt av temaet. På lørdag 10/9 fra kl. 13-17 kan du delta på et interaktivt kurs med ham i Synoptiks lokaler i Sandvika utenfor Oslo (toget fra Gardermoen stopper her). På spørsmål om hvem dette passer for, svarer han at han at han heller vil fortelle hvem det IKKE passer for, og det er:

  • De som allerede kan absolutt alt om synstrening og ikke er opptatt av å dele sin kunnskap

  • De som har et avklart forhold til at de ikke er interessert i denne delen av faget

  • De som ikke vil treffe kollegaer

Så da er vel saken grei? Særlig når vi kan fortelle at kurset er kostnadsfritt for medlemmer, at det gir 6 EU-poeng i NOF-systemet og også er velegnet for spesialister i ortoptikk og pediatrisk optometri. Det blir enkel servering for deltakere. Ikke-medlemmer faktureres kr. 400 ved påmelding. Påmeldingsfristen er 25/8-22, og du melder deg på ved å sende navn, epost-adresse og telefonnummer til oss her:

Du er påmeldt!

Tredje kurs i VT-serien

I 2018 gjorde vi et ekstra løft og tilbød to kurs, ledet av professor Paul Harris, OD, foreleser ved Southern College of Optometry og OEPF. Dette er de grunnleggende kursene i en serie som internasjonalt gjerne regnes som «gullstandarden» innenfor synstrening (synsterapi). Hver del bestod av fem hele dager, og de fleste valgte å delta på begge kurs. På det andre hadde vi også deltakere fra Danmark, Færøyene og Hellas. Tilbakemeldingene vi har fått etter kursene har utelukkende vært positive!

Se prof. Paul Harris i videoen om Tiril Eckhoffs aha-opplevelse fra NRK her (7 min).

Flere av kursdeltakerne har i etterkant kontaktet NSO og etterspurt det tredje kurset i serien (VT2). Det tar primært for seg avdekking og behandling av synsrelaterte lærevansker. Paul Harris et al. arbeider nå med en videreutvikling av dette kurset og ønsker å avholde det for første gang i Oslo-området fra man. 24. til og med fre. 28. oktober 2022. Vi er naturligvis stolte over å kunne tilby dette helt nye kurset til en betydelig lavere pris enn online-utgaven av det tradisjonelle VT2-kurset. For at vi skal klare det, er vi imidlertid avhengige av at mange nok melder seg på. Det kan du gjøre ved å innbetale et depositum på NOK 3.000 per deltaker til vår konto nr. 1822 26 49265. Husk å merke innbetalingen med deltakernavn og e-postadresse. Mer informasjon og faktura for restbeløpet, maks NOK 10.000/deltaker, vil bli tilsendt i forkant av kurset. Siden kostnadene deles mellom deltakerne, er påmeldingen bindende med mindre kurset allerede skulle vise seg å være fulltegnet. Depositumet vil naturligvis også bli tilbakebetalt hvis vi finner det nødvendig å utsette eller avlyse kurset. Kurset er forhåndsgodkjent for 20 etterutdanningspoeng i NOFEP-systemet og er velegnet for godkjente spesialister i ortoptikk og pediatrisk optometri.

EYEBAB_web_black_RGB.png

Vi i NSO takker for EYEBABs bidrag til kurset med Paul Harris og anbefaler alle våre medlemmer å teste ut deres tjenester gjennom en gratis prøveperiode på www.eyebab.com.

Webinar om synsfunksjon og -trening 24. november 2022

Alle NSO-medlemmer ønskes hjertelig velkommen til vårt webinar om synsfunksjon og synstrening 24. november, kl. 19-20.30. Zoomlenke blir sendt ut til alle påmeldte rett i forkant av møtet. Meld deg på her.

Påmeldingsfrist 15. november.

Du er påmeldt!

Hvis du ikke er medlem allerede, kan du melde deg inn her.