KURS MED NSO

Medlemmer av NSO er opptatt av kompetanse, og forventer at det blir arrangert kurs eller konferanser. Slike blir tilbudt medlemmene til redusert pris - ofte kostnadsfritt, men kan også være åpne for andre. Informasjon vil bli lagt ut på denne siden samt sendt medlemmer på e-post.

Mange innenfor vårt fag hadde nok tenkt at "Year of 20/20" skulle handle mye om syn, men så kom Covid.​ Vi er likevel fornøyde med å ha gjennomført flere webinarer, og tenker at vi vil fortsette med det i 2021. Følg med på denne siden.

I 2018 gjorde vi et ekstra løft og tilbød to kurs, ledet av professor Paul Harris, OD, foreleser ved Southern College of Optometry og OEPF. Dette er de grunnleggende kursene i en serie som internasjonalt gjerne regnes som «gullstandarden» innenfor synstrening (synsterapi). Hver del bestod av fem hele dager, og de fleste valgte å delta på begge kurs. På det andre hadde vi også deltakere fra Danmark, Færøyene og Hellas. Tilbakemeldingene vi har fått etter kursene har utelukkende vært positive!

Se prof. Paul Harris i videoen om Tiril Eckhoffs aha-opplevelse fra NRK her (7 min).

 

Tredje kurs i VT-serien

Flere av kursdeltakerne har i etterkant kontaktet NSO og etterspurt det tredje kurset i serien (VT2). Det tar primært for seg avdekking og behandling av synsrelaterte lærevansker. Paul Harris et al. arbeider nå med en videreutvikling av dette kurset og ønsker å avholde det for første gang i Oslo-området fra man. 14. til og med fre. 18. mars 2022. Vi er naturligvis stolte over å kunne tilby dette helt nye kurset til en betydelig lavere pris enn online-utgaven av det tradisjonelle VT2-kurset. For at vi skal klare det, er vi imidlertid avhengige av at mange nok melder seg på. Det kan du gjøre ved å innbetale et depositum på NOK 3.000 per deltaker til vår konto nr. 1822 26 49265. Husk å merke innbetalingen med deltakernavn og e-postadresse. Mer informasjon og faktura for restbeløpet, maks NOK 10.000/deltaker, vil bli tilsendt i forkant av kurset. Siden kostnadene deles mellom deltakerne, er påmeldingen bindende med mindre kurset allerede skulle vise seg å være fulltegnet. Depositumet vil naturligvis også bli tilbakebetalt hvis vi finner det nødvendig å utsette eller avlyse kurset. Kurset er forhåndsgodkjent for 20 etterutdanningspoeng i NOFEP-systemet og er velegnet for godkjente spesialister i ortoptikk og pediatrisk optometri.

 

EYEBAB_web_black_RGB.png

Vi i NSO takker for EYEBABs bidrag til kurset med Paul Harris og anbefaler alle våre medlemmer å teste ut deres tjenester gjennom en gratis prøveperiode på www.eyebab.com.